Amenajari interioare birouri, case si apartamente

Cu un portofoliu de lucrari de constructii foarte bogat si cu o vasta experienta firma Vectrum va pune la dispozitie servicii de amenajari interioare.

Constructii civile si industriale

Compania Vectrum Solutions va sta la dispozitie oricand, pentru orice proiect. Contactati-ne pentru a obtine o oferta de pret si consultanta de specialitate!

Executare instalatii electrice in locuinte, cladiri de birouri (constructii civile si constructii industriale).

Echipa nostra este formata din electricieni cu experinta care folosesc materiale de calitate pentru toate tipurile de instalatii.

INSTALATII SANITARE

Oferim servicii de proiectare complete pentru toate tipurile de instalatii sanitare: proiectare instalatii sanitare blocuri de locuinte, proiectare instalatii sanitare cladiri de birouri, proiectare instalatii sanitare ansambluri rezidentiale, proiectare instalatii sanitare spatii comerciale, proiectare instalatii sanitare scoli, proiectare instalatii sanitare clinici si alte tipuri de instalatii la preturi bune.

Instalatii termice

Executam lucrari de instalatii termice pentru toate tipurile de imobile: case, vile, blocuri de locuinte, spatii comerciale, complexe comerciale, clinici, spitale, scoli.

Mentenanta civila si industriala

Constienti de importanta utilizarii constructiilor in parametri optimi, am adaugat serviciile de mentenanta in gama de facilitati pe care le oferim.

Proiectare si design

Precizia viziunii arhitectilor si perspectiva nelimitata a designerilor de creatie genereaza de fiecare data cel mai bun plan pentru proiectul solicitat.

Reabilitari, renovari, reparatii si intretinere la constructiile civile si industriale

Contacteaza-ne pentru a-ti comunica oferta de pret, in functie de spatiul ce necesita renovare sau reparatie. Ne adaptam cerintelor tale si oferim cel mai bun raport calitate-pret pentru astfel de proiecte!